Contacteer ons via mail
Bel ons op

Aangename ruimteakoestiek

Samen uw ruimteakoestiek verbeteren

Onder ruimteakoestiek verstaan we de invloed die een ruimte heeft op de klank en nagalm van een geluid. Factoren als vorm, afmetingen, toegepaste bouwmaterialen en de hoeveelheid objecten (machines, meubels en andere dingen die in een ruimte kunnen staan) zijn van invloed op de akoestiek in een ruimte.

Nagalm terugdringen

Nagalm ontstaat als geluid niet alleen rechtstreeks (direct geluid), maar ook via reflecties (indirect geluid) de ontvanger bereikt. Door deze reflecties wordt een ruimte vaak te rumoerig. Door het verhogen van het geluidsabsorberend vermogen van een ruimte nemen de reflecties af. Op basis van metingen en berekeningen kan de ruimteakoestiek in kaart worden gebracht. Afgezet tegen de gewenste ruimteakoestiek kan een optimale oplossing worden bepaald.

Bij ISOPARTNER hebben we een zeer volledig aanbod om samen met u de ideale oplossing te vinden voor uw geluidsprobleem. Wij hebben ervaring met het oplossen van ruimte akoestische problemen in kantoren, klaslokalen, gymzalen, kinderdagverblijven, restaurants, cafe's, muziekscholen, studio's, openbare gebouwen, productieruimten en in de industrie.

Onze oplossingen om ruimteakoestiek te verbeteren

Akoestische_plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische baffles_sonobaffle

Akoestische baffles

Bureaupanelen

Akoestische bureaupanelen

Akoestisceh_Roomdividers

Akoestische roomdividers

Akoestische_isolatie

Alle akoetische isolatieoplossingen

HYGIËNISCHE_RUIMTEAKOESTIEK

Hygiënische ruimteakoestiek

Nog een stap verder gaan we bij het terugdringen van geluidshinder in hygiënische ruimtes. Het terugdringen van hinderlijk geluid in hygiënische ruimtes vraagt om specifieke oplossingen. ISOPARTNER produceert en levert voor deze toepassing unieke geluidsabsorberende producten.

Lees meer

Geluidsmeting

ISOPARTNER gaat verder dan het produceren en leveren van akoestische materialen om u te helpen met uw ruimteakoestiek. Wat voor de ene persoon storend en schadelijk ervaren wordt, is voor andere personen aanvaardbaar. 

Wij kunnen voor u een geluidsmeting verzorgen met onze eigen meetapparatuur. In veel gevallen doen we dat als onderdeel van een totaalproject. Maar indien gewenst kunnen we de geluidsmeting ook aanbieden als losse dienst. Zo krijgt u een goed inzicht en kunnen wij u snel helpen bij het oplossen van uw geluidsprobleem.

Lees meer

Geluidsmetingen