Contacteer ons via mail
Bel ons op

Brandwerende isolatie

Brandwerende isolatieoplossingen van ISOPARTNER Nederland

ISOPARTNER Nederland levert een zeer breed pakket isolatiematerialen. Een belangrijk deel van onze isolatie materialen kennen brandwerende toepassingen. Brandwerende toepassingen voor de bouw noemen we passieve brandpreventie, maar passieve brandpreventie komt ook voor in industrie, scheepsbouw, OEM, apparatenbouw en technische installaties. Alle informatie en ons aanbod aan brandwerende producten voor bouwkundige toepassingen kunt u vinden op deze pagina.

Waar we in de bouw vaak te maken hebben met constructie uit steen en beton, hebben we de bovengenoemde toepassingen vaak te maken met stalen constructies en wanden. Voor deze constructies zijn er andere materialen, andere oplossingen en andere certificeringen noodzakelijk. Lees hieronder meer.

Ontdek al onze brandwerende isolatieproducten

Vragen? Neem contact met ons op

brandwerende isolatieoplossingen

Breed scala aan producten gecombineerd met eigen assortiment gecertificeerde materialen

In geval van brand kan een staalconstructie in slechts 10 á 15 minuten ernstig verzwakken. Het brandwerend bekleden van staalconstructies en de scheepvaart is daarom van groot belang, maar dit geld bijvoorbeeld ook voor doorvoeringen van kanalen en leidingen door wanden.

Op het gebied van brandwering werken we samen met de meest toonaangevende producenten, maar beschikken we ook over een eigen assortiment aan gecertificeerde materialen. Door onze productiemogelijkheden zijn we in staat een breed scala aan producten voor veel toepassingen ook volledig volgens klantspecificatie te produceren.

Ons uitgebreid gamma aan producten voldoet aan de meest uiteenlopende technische eisen die gesteld worden. Advies nodig? Wij helpen u graag.

Ontdek al onze producten

Brandwerende oplossingen voor offshore, marine en scheepvaart

Onze brandwerende isolatieproducten vinden, buiten de scheepvaart en offshore, onder meer toepassing in de machinebouw, chemische/ petrochemische/proces industrie, technische installaties van gebouwen en industriële koeltechniek. Specifiek voor de scheepvaart zijn de door ISOPARTNER aangebrachte toplagen (weefsels en aluminiumfolies) gecertificeerd volgens MED-keur.

Als enig totaalleverancier in Nederland zijn wij specifiek voor de scheepvaart in het bezit van het MED certificaat, module-D. Bent u op zoek naar producten met MED certificering voor Non Combustible, Low Flame spread. klasse A, klasse B of klasse H? Wilt u advies?

Neem contact met ons op

brand scheepsvaart

Ontdek onze partners voor brandwerende isolatieproducten

Bent u op zoek naar een andere isolatieoplossing

Warmtepomp_omkasting_project_woon-zorgcentrum_ruinen

Akoestische isolatie

lage temperatuur

Thermische isolatie

kabelafdichtin

Passieve brandpreventie

tracing

Tracing

Afdichting_banner

Afdichting, bescherming, filtratie