Contacteer ons via mail
Bel ons op

Afdichting - Bescherming - Filtratie

ISOPARTNER Nederland is uw isolatiespecialist met een zeer volledig aanbod aan isolatieoplossingen, gericht op toegevoegde waarde door productie, kennis en advies. Steeds vaker blijkt dat een isolatieoplossing ook een goede afdichting of een beschermende functie moet hebben. De basismaterialen waaruit deze oplossingen worden gemaakt zijn vaak hetzelfde als voor thermische en akoestische isolatie. Dit laatste geldt zeker ook voor de filtratie oplossingen die we kunnen aanbieden. Specifieke oplossingen binnen Afdichting, Bescherming of Filtratie complementeren hiermee dus ons aanbod van thermische, brandwerende en akoestische isolatieoplossingen. ISOPARTNER Nederland kan maatwerk leveren voor de meest uiteenlopende isolatietoepassingen. Dit kan op vele manieren, maar vooral door producten aan te passen voor een specifieke markt of te zorgen dat een product eenvoudig is aan te brengen en perfect past.

Contacteer ons

Technische schuimen voor afdichting


We bieden een uitgebreid gamma technische schuimen voor het afdichten van elementen in gebouwen, installatiedoorgangen, lineaire verbindingen, verbindingen tussen componenten, e.a. om maximale prestaties van apparatuur en ruimtes te garanderen.

 

Ontdek deze oplossingen

Afdichting
bescherming

Alle vormen van bescherming

We selecteren de beste materialen en bieden we oplossingen om voorwerpen te beschermen tegen de schokken die zich tijdens het vervoer kunnen voordoen. Onze aanpasbare Flexiprot-platen helpen de doorgangszones in parkeergarages te beschermen om zo schade aan voertuigen of carrosserie te voorkomen.

 

Ontdek deze oplossingen

Filtratie door filterschuimen van polyester

Vervuiling door deeltjes kan worden voorkomen door filtermateriaal van hoge kwaliteit te gebruiken. ISOPARTNER Netherlands biedt polyurethaan filterschuimen van polyester met verschillende filtratiebereiken voor toepassing in industriële koolstof- en chemische filters.

 

Ontdek deze oplossingen

Filtratie_banner