Contacteer ons via mail
Bel ons op

Filtratie

Filteren van lucht en water in industriële apparatuur

De lucht die we inademen zit vol met allerlei soorten deeltjes. De filtratie van deze deeltjes, vooral in industriële, chirurgische, sanitaire omgevingen is essentieel om mogelijke gezondheidsproblemen of vervuiling van luchtstromen te voorkomen. Ook in vervuild water zweven vaak fijne deeltjes. ISOPARTNER heeft zich toegelegd op het filteren van lucht en water door middel van gereticuleerd schuim. Gereticuleerd schuim bestaat ook in een zelfdragende variant. Het schuim kan hierdoor ook zonder houder worden toegepast. We bieden voornamelijk oplossingen voor industriële apparatuur. 

espuma

Filterschuim voor industriële apparatuur

Deeltjesverontreiniging kan worden voorkomen door het gebruik van hoogwaardige filtermaterialen. ISOPARTNER maakt oplossingen van polyurethaanfilterschuim. Dit schuim heeft gelijkmatige en open cel structuur met een celgrootte van PPI 10 tot en met PPI 80. Hierdoor is het schuim geschikt voor verschillende filtratieoplossingen. Het zwarte filterschuim wordt voornamelijk toegepast in luchtfiltersystemen en het blauwe filterschuim wordt toegepast in waterfiltersystemen. Toepassingen van dit schuim liggen bijvoorbeeld in airconditioningsystemen, luchtgordijnen, stofzuigers, luchtfiltering van auto’s en motoren, afzuiging van machines, compressoren, aanzuigfilters van pompen, industriële koolstoffilters en chemische filters.

Contacteer ons

Tailor Made producten en eigen productfamilies

ISOPARTNER levert aan vele OEM klanten. In samenwerking met onze klanten zijn we in staat om op maat gemaakte en gespecialiseerde producten te leveren voor een breed scala aan toepassingen. Dit bereiken we met conversie van deze producten, waardoor we deze ontwikkelen voor een specifieke markt of toepassing. Hierbij kunnen we ook rekening houden met een eenvoudige installatie van het filter in het eind product. 

Flexibiliteit en veelzijdigheid kenmerken ons als bedrijf en dat zie je in ons assortiment technische schuimproducten voor filtratie. 

Ontdek deze producten hier   of  Contacteer ons

filtratie