Contacteer ons via mail
Bel ons op

Medische sector / Voedselindustrie

Isolatiemateriaal voor de medische sector en voedselindustrie

Binnen de medische sector is het thema van akoestiek en hygiëne een belangrijk aspect, net zoals in de voedingsmiddelenindustrie. De gezondheid en welzijn van de mens staat centraal. Het bestrijden van geluidsoverlast is vaak complexer dan in andere industrieën vanwege het hygiënische aspect.

ISOPARTNER Nederland heeft zowel wand- als plafondpanelen ontwikkeld die niet alleen geluidsabsorberend zijn, maar ook hygiënisch verantwoord en het volledige pallet aan oplossingen voldoet aan de hoogste eisen, de HACCP norm (Hazard Analysis and Critical Control Point). 

Neem contact met ons op

Chemische Anlagen

Isolatieoplossingen voor hygiënische ruimtes

Voor de medische sector produceren en leveren wij unieke en geluidsabsorberende producten zoals akoestische absorbers, akoestische plafondelementen, hygiënische plafonds en baffles.

Onze ISOLECO cleanroompanelen zijn ondoordringbaar en bestand tegen schimmels, bacteriën en virussen. Deze panelen zijn bestand tegen dagelijkse desinfectie en reiniging met chemicaliën, brandvertragend, ongevoelig voor vocht en decoratief.

Lees meer over isolatie voor de medische sector

Isolatiemateriaal voor de voedselindustrie

In de voedsel- en drankenindustrie worden heel vaak harde plafonds, vloeren en wanden gebruikt in productieruimten. Wat zorgt voor nagalm. Het besctrijden van geluidsoverlast is complex door de specifieke eisen, het e.e.a conform de HACCP norm. ISOPARTER Nederland produceert SonoClean en Isoleco plafond- en wandpanelen, die uitermate geschikt zijn voor productieomgevingen in de voedselindustrie.

Lees meer over isolatie voor de voedsel-en drankenindustrie

Isolatie_in_de_voedselindustrie

Projecten in de medische sector en voedingsindustrie

Akoestische oplossingen vleesindustrie

Akoestische oplossingen vleesindustrie

Sonoclean_casette

De veelzijdigheid van de SonoClean casette

Geluidscherm_zuivelfabriek

Sonodamp geluidscherm in zuivelfabriek