Contacteer ons via mail
Bel ons op

Onze service omvat niet alleen de pure handel, wij bieden u een A-Z service, van A zoals akoestische problemen tot Z zoals snij-service.
Overtuig uzelf van ons dienstenaanbod, klik op een bovenstaand icoon en ontdek meer.

FIRELOG

Met behulp van FIRELOG® kan iedere installateur voortaan digitaal, snel en eenvoudig, per project alle brandwerende afdichtingen registreren in een gebouw.

Deze online tool werd in opdracht van de IPCOM Group, waartoe ISOPARTNER Nederland behoort, ontwikkeld op maat voor installateurs, gebouwbeheerders, vastgoedeigenaren en facility managers. In FIRELOG® worden alle brandwerende afdichtingen in een gebouw digitaal geregistreerd en actueel opgevolgd.

Meer weten

Maatwerk en prefab

ISOPARTNER Nederland is niet alleen een distributeur van isolatiematerialen, maar ziet zichzelf ook als probleemoplosser en denkt in concepten, systemen en projecten. Door een goede wisselwerking met haar opdrachtgevers is ISOPARTNER Nederland in staat maatwerk en specials te leveren voor de meest uiteenlopende isolatietoepassingen. Maatwerk is mogelijk voor toepassingen binnen akoestische isolatie, thermische isolatie en brandwerende isolatie, maar ook voor bescherming, filtratie en afdichting.

Lees meer

Geluidsmetingen

ISOPARTNER Nederland gaat verder dan het produceren en leveren van akoestische materialen. Zo kunnen wij voor u ook een geluidsmeting verzorgen met onze eigen klasse 1 meetapparatuur. In veel gevallen doen we dat als onderdeel van een totaalproject en vormt het de basis voor ons advies, de oplossing die we aanbieden, de productkeuze en -montage etc. Vaak volgt dan achteraf nog een controlemeting. Maar indien gewenst kunnen we de geluidsmeting ook aanbieden als losse dienst.

Lees meer

Berekeningsprogramma's

Rekenprogramma's voor de berekening van de isolatie-eisen voor verwarming/koeling en brandisolatie. Met behulp van de berekeningssoftware van onze leveranciers kunt u hier eenvoudig de isolatiedikte berekenen die nodig is om het energieverlies van zowel warme als koude met vloeistof gevulde leidingen en in bijvoorbeeld containers en ventilatiekanalen tot een minimum te beperken. U kunt ook oppervlaktetemperaturen berekenen, condensatie en bevriezing van stilstaande media voorkomen en meer.

Lees meer