Contacteer ons via mail
Bel ons op

Werken bij

ISOPARTNER is gespecialiseerd in de distributie en conversie van een zeer breed aanbod aan isolatieoplossingen. Met een focus op professioneel advies, standaard en op maat gemaakte isolatie-oplossingen en een uitstekende logistiek is ISOPARTNER de perfecte partner voor elk project.  Wij voorzien klanten uit de bouwsector, de OEM-sector, de industrie en de gespecialiseerde handel van producten op het gebied van warmte-isolatie, akoestische isolatie, brandwerende isolatie, etc. Daarnaast zijn wij specialisten in maatwerk voor de meest uiteenlopende isolatie toepassingen. Wij maken alles het liefst zo klant specifiek mogelijk, daar worden wij en onze klanten écht blij van.


Onze klanten kunnen wij alleen op deze gespecialiseerde wijze bedienen, als onze medewerkers zich daarvoor inzetten. Onze kernwaarden zijn niet voor niets, Competent, Onderscheidend & Betrouwbaar!


Van ons mag jij verwachten dat wij jou, ons talent, uiteraard optimaal inzetten en ontwikkelen. Onze informele werkcultuur, de ruimte om de mens achter de medewerker te zijn, én onze persoonlijke benadering laten zien dat wij dit ook uitdragen.


Wil jij ook onderdeel worden van ons team en de samenwerking aangaan? Kijk dan nu of er een passende vacature is:

Geen passende vacature? Stuur dan je open sollicitatie.

Onze vacatures

Productiemedewerker

Productiemedewerker

Commercieel medewerker binnendienst

Commerciële medewerker binnendienst

isopartner nederland

Medewerker Order Entry

Solliciteer nu

group1
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
group2
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.

Disclaimer
Conform de wet bescherming persoonsgegevens zullen wij uw sollicitatiegegevens uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderen. Slechts na uw toestemming te hebben ontvangen zullen wij uw gegevens in portefeuille bewaren voor een termijn van 1 jaar.