Contacteer ons via mail
Bel ons op

Maatwerk, prefab en specials

Een betrouwbare partner voor maatwerk en prefab oplossingen

ISOPARTNER Nederland is niet alleen een distributeur van isolatiematerialen, maar ziet zichzelf ook als probleemoplosser en denkt in concepten, systemen en projecten. Door een goede wisselwerking met haar opdrachtgevers is ISOPARTNER Nederland in staat maatwerk en specials te leveren voor de meest uiteenlopende isolatietoepassingen. Maatwerk is mogelijk voor toepassingen binnen akoestische isolatie, thermische isolatie en brandwerende isolatie, maar ook voor bescherming, filtratie en afdichting.

We kunnen dit op vele manieren, maar vooral door producten aan te passen of te ontwikkelen voor een specifieke toepassing of te zorgen dat een product eenvoudig is aan te brengen. Hierdoor zijn we niet alleen een leverancier, maar een totaalpartner van onze opdrachtgevers. De kracht van ISOPARTNER Nederland is met een sterk service gericht team, een betrouwbare partner te zijn in kennis, maatwerk, advies en logistiek.

Heeft u een specifieke vraag over een project of ander maatwerk?

Neem contact met ons op

Maatwerk voor thermische isolatietoepassingen

Met ISOPARTNER Nederland bent u verzekerd van specialistische en maatvaste isolatieproducten van hard- en/of zachtschuim en minerale wol. Daarnaast produceert ISOPARTNER Nederland ook prefab leidingisolatie (Insul-Phen en Insul-Pir). Onze maatwerkproducten zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen en diktes. Isolatieschalen worden zowel in onbeklede vorm als met een damp remmende aluminium folie voorzien van plakstrip geleverd. Onze isolatieschalen kunnen worden geleverd met een sponning aan zowel de langsnaad als de kopse kant.

Neem contact met ons op

asbipro
Geluidsschermen

Maatwerk voor akoestische projecten

ISOPARTNER Nederland levert akoestische oplossingen voor veel verschillende sectoren en toepassingen. Vaak hebben we hier te maken met bestaande situaties, waarin omwonenden, buren of werknemers geluidsoverlast ervaren. We leveren hier meestal  kant en klare maatwerkoplossingen, die we ook zelf plaatsen. Aan de hand van een geluidsmeting kunnen wij u een oplossing op maat voorstellen. Dit kunnen omkastingen, geluidsschermen, roosters, geluidsisolerende deuren, dempers of een combinatie hiervan zijn. Ook leveren we ruimte akoestisch maatwerk in bijvoorbeeld horeca, productie faciliteiten, kantoren, schoolgebouwen en de voedsel- en dranken industrie.  Advies nodig? Neem contact met ons op.

Ontdek onze gerealiseerde projecten

 

Maatwerk voor akoestische isolatieoplossingen

Dankzij onze productiefaciliteiten en uitgebreid machinepark kunnen we uit basismaterialen klant specifieke producten en oplossingen maken, die optimaal geschikt zijn voor het product en het proces van onze klanten. Akoestische materialen kunnen in vrijwel alle denkbare vormen en maten gesneden of voorgevormd worden. We voeren diverse soorten snij-, stans-, frees-, seal-, zaag- en lamineerprocessen uit met behulp van de nieuwste technologieën en aangepast aan de behoeften van elke klant. We gaan graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Ontdek meer over akoestisch maatwerk

akoestische materialen
snijden

Uitgebreid machinepark

We beschikken over een uitgebreid machinepark en technologieën voor elk isolatiedoel, geschikt voor kleine tot grote series en producten.
In ons productieproces kunnen wij grondstoffen optimaliseren en verbeteren door ze te combineren tot oplossingen en systemen op maat. In onze efficiënt werkende productiefaciliteit zijn wij in staat om de isolatiematerialen te voorzien van diverse afwerkingen (bijvoorbeeld weefsels, glasvlies, aluminiumfolie). Het is ook mogelijk om, op basis van klant specifieke eisen, de isolatiematerialen te bewerken d.m.v. verticaal of horizontaal zagen, stansen, sealen en schuren. Met onze CNC aangestuurde contourzagen, frees- en snijmachines is het mogelijk om hoogwaardige thermische- en akoestische isolatiematerialen op maat te maken.

Meer over onze technieken en afwerkingsmogelijkheden

Prefabricage- en montagemogelijkheden

Prefabricage bespaart niet alleen tijd bij de montage van isolatiematerialen, nauwkeurige fabricage voorkomt bijvoorbeeld ook warmtelekken of vocht problemen. In nauw overleg met onze klanten kan voor vrijwel elke opdracht een passende oplossing worden uitgewerkt. Wij kunnen u vormdelen aanbieden van PUR/PIR, rubber, schuimglas, minerale wol en vele andere materialen, zelfs in de meest uiteenlopende combinaties.

Neem contact met ons op

montage

Ontdek onze andere isolatieoplossingen

thermische _isolatie_banner

Thermische isolatie

brandschutz

Brandwerende isolatie

Brandwerende_doorvoeringen

Passieve brandpreventie

SONODAMP GELUIDSWERENDE OMKASTINGEN EN CABINES

Akoestische isolatie

Afdichting

Afdichting, bescherming, filtratie