Contacteer ons via mail
Bel ons op

Akoestisch maatwerk

Klantspecifiek akoestisch maatwerk

Dankzij onze productiefaciliteiten en uitgebreid machinepark kunnen we uit basismaterialen klantspecifieke producten en oplossingen maken, die optimaal geschikt zijn voor het product en het proces van onze klanten. We voeren alle soorten snij-, stans-, bewerkings- en lamineerprocessen uit met behulp van de nieuwste technologieën en aangepast aan de behoeften van elke klant. We gaan graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Neem contact met ons op

ontdreuning maatwerk

Maatwerk voor ontdreuning

ISOPARTNER Nederland kan stansdelen voor automotive, wasbakken, waterslagen, baden en andere toepassingen op maat snijden en leveren. We gaan graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

Neem contact met ons op

Maatwerk van geluidabsorberende schuimen

Snijden, stansen, zagen van geluidsabsorberende vormdelen voor automotive, machinebouw, kranen, landbouw werktuigen en cabines kan door ISOPARTNER Nederland perfect uitgevoerd worden. Daarnaast lamineren wij ook aluminiumfolie, stoffen, weefsels, kunstleder en zelfklevers op schuimen.

Neem contact met ons op

platen
trillingsdemping

Maatwerk voor trillingsdemping

Trillingsdempende onderdelen gemaakt van Sylomer Sylodyn, sylodamp en Absorbel Agglo kan ISOPARTNER Nederland desgewenst snijden, stansen, lamineren, zelfklevend maken. Zo maken we bijvoorbeeld stroken, pads en maatdelen voor projecten in de bouw en trillingsdempende ringen ter bescherming van elektronica in schakelkasten. We hebben natuurlijk nog veel meer voorbeelden, dus ook voor u hebben we zeker een passende oplossing.


Neem contact met ons op

Maatwerk met combinatiematerialen

Soms is een combinatie van eigenschappen nodig of kunnen we samen met onze klant een besparing in de montage tijd vinden. Vaak is het lamineren van verschillende isolatiematerialen op elkaar, zoals bijvoorbeeld massamatten en schuim, ontdreuning en schuim of massamatten en minerale wol daarvoor een goede oplossing. Ook hiervoor kunt u bij ISOPARTNER Nederland terecht. 

Neem contact met ons op

gecombineerde lagen
sealen

Sealen

Minerale wol heeft vele goede eigenschappen, zowel thermisch als akoestisch. Maar minerale wol bestaat uit vezels en zijn niet altijd gewenst in een proces, omgeving of luchtstroom. Dan kan het insealen van deze producten een goede oplossing zijn. Ook als een damp remmende eigenschap noodzakelijk is kan het insealen van minerale wol op een van onze sealstraten hierbij helpen.

Neem contact met ons op

Ruimte akoestische producten

ISOPARTNER produceert haar eigen lijn baffles, plafondeilanden, absorberende panelen en hygienische producten. Hierdoor kunnen we ook in deze producten maatwerk leveren. Bijvoobeeld door figuren te snijden uit onze SonoSorber AC panelen of afwijkende maten leveren in onze hygiënische panelen.

Neem contact met ons op

Kinderdagverblijf_geluidsoverlast_verminderen_met_vormen_sonosorber sonobaffle
flexiband

Afdichting, filtratie en bescherming

De oplossingen die wij als ISOPARTNER in deze product range kunnen bieden zijn enorm. Bijvoorbeeld op maat gezaagde, gesneden of gestanste producten, afdichtingsstroken, spoelen, zelfklevende grote en kleine rollen van verschillende materialen, klant specifieke verpakkingsdelen, zelfdragende filters en nog veel meer. Neem gerust contact op als u hierover meer informatie zoekt.

Neem contact met ons op