Contacteer ons via mail
Bel ons op

Technieken, afwerkingen en machines

Steeds de nieuwste technologieën

Wij zijn gepassioneerd door nieuwe ideeën. Nieuwe technologieën, trends, innovaties of ontwikkelingen houden we steeds nauwlettend in het oog. Kunnen zij onze processen verbeteren of aanvullen? Wij investeren voortdurend om zo ons machinepark aan te vullen en te vernieuwen. Op die manier voldoen we aan onze doelstelling van continu verbeteren en garanderen we de kwaliteit van onze dienstverlening.

Neem contact op 

technische kennis maatwerk

Uitgebreide technische kennis

We beschikken over een breed aanbod aan machines en technologieën voor elk isolatiedoel, geschikt voor kleine tot grote series en producten. In ons productieproces kunnen wij grondstoffen optimaliseren en verbeteren door ze te combineren tot oplossingen en systemen op maat. In onze productie zijn wij in staat om de isolatiematerialen te veredelen, bv. de isolatiematerialen voorzien van weefsels, glasvlies, aluminiumfolie, of de isolatiematerialen te bewerken d.m.v. verticaal of horizontaal zagen, stansen, sealen en schuren, op basis van klant specifieke eisen. Door onze specifieke kennis en specialisme zijn wij in staat om bijna altijd een oplossing op maat te bieden.

Vraag ons advies

Lamineerstraten met verschillende afwerkingsmogelijkheden

Voor het lamineren heeft ISOPARTNER Nederland een uitgebreide lamineerlijn. MED-gecertificeerde producten kunnen we bekleden met vliezen, weefsels en aluminium folies. Daarnaast kunnen we producten van een zelfklevende laag voorzien en combinatie producten bestaande uit verschillende lagen, produceren. Om niet-vezelachtige producten zelfklevend te maken heeft ISOPARTNER Nederland nog een tweede lamineerstraat.

Neem contact met ons op

 

lamineerstraat
stansen

Stansen en zagen

Seriewerk kan heel efficiënt in de juiste vorm worden gebracht door te stansen. Vanaf een relatief kleine serie kan deze manier van converteren al interessant zijn. Vooral als er gedurende een langere periode geen aanpassingen in maatvoering nodig zijn in het product, is stansen een goede oplossing. Onze specialisten weten precies welke materialen geschikt zijn voor het maken van stansdelen.

ISOPARTNER Nederland bezit meerdere zaagmachines om schuimen, minerale wol en andere isolatiematerialen op maat te zagen of te snijden. Voordeel van onze zaagmachines zijn de zeer snelle omsteltijden en de enorme flexibiliteit in verschillende producten wat achter elkaar kan worden verwerkt. Niet iedere vorm of materiaal leent zich echter voor zaagwerk.


Heb je een isolatieprobleem? Wij begeleiden je graag in het vinden van de perfecte oplossing.

Steeds de juiste techniek

We beschikken over een uitgebreid aanbod aan moderne machines: verticale snijsystemen, horizontale zaag- en snijmachines, CNC-machines, waterstraalsnijsystemen, etc. Zo kunnen we steeds de beste techniek toepassen om tot de beste oplossing te komen. Flexibiliteit is voor ons en onze klanten heel belangrijk.

Neem contact op 

techniek
snijden

Nauwkeurig snijden en frezen

Voor bepaalde seriegroottes en speciale vormen van maatwerkonderdelen heeft ISOPARTNER Nederland de mogelijkheid om met computerbesturing producten te snijden en frezen. Zeker voor kleine series is deze techniek ook een goed alternatief voor stansen.

Neem contact op 

Minimaliseer montagefouten met voorgevormde profielen

ISOPARTNER Nederland heeft machines voor het vervaardigen van voorgevormde profielen uit isolatiemateriaal. Het voordeel is dat een voorgevormd profiel veel werk bespaart tijdens de montage en de kans op montagefouten wordt geminimaliseerd.

Neem contact op 

montage
sealen

Minder stof, beter beschermd: Sealen

Om geen vezels of stof vrij te geven, kan ISOPARTNER Nederland isolatiematerialen sealen. Deze techniek kan ook nuttig zijn om een isolatiemateriaal te beschermen tegen omgevingsinvloeden, zoals bijvoorbeeld vocht. Op deze manier behoudt het isolatiemateriaal zijn optimale eigenschappen.

Neem contact met ons op