Contacteer ons via mail
Bel ons op

Afdichtingsoplossingen

Een goede afdichting is belangrijk

Voor de goede werking van airconditioning- of ventilatie-installaties en voor het lucht- en waterdicht maken van gebouwen is een goede afdichting belangrijk. Maar denk ook eens aan de scheiding van elektrische installaties en apparatuur van hun behuizing en het voorkomen van de indringing van vocht. Afdichting speelt ook een rol bij de vervaardiging van constructie-elementen zoals sandwich-of multilayer panelen, in de compartimentering van ruimtes om het comfort van de gebruikers te garanderen, enz. Voor situaties waarin het noodzakelijk is om de doorgang van vloeistoffen, lucht of deeltjes te voorkomen, bieden we een breed gamma aan producten zoals afdichtingsstrippen en verbindingssystemen, maatdelen, haspels met verschillende afmetingen en nog veel meer.

Contacteer ons

technologieen

Technologieën

Maatdelen kunnen worden vervaardigd met behulp van ons stansproces, maar we hebben ook machines op basis van CNC-technologie om 2D- en 3D-onderdelen te produceren of om hardere of dikkere materialen te kunnen verwerken. Op deze manier krijgen we de geometrie die geschikt is om de uiteindelijke functie van het product te optimaliseren. In onze lamineerstraten kunnen we producten voorzien van weefsel, stoffen , PU-huid of zelfklever. We kunnen productiedelen leveren als bouwpakket, per stuk of in rolvorm. We kijken hierbij niet alleen naar de functie van het product, maar ook goed naar het proces bij onze klanten.

Contacteer ons

Witgoed

Fabrikanten van witgoed behoren tot onze meest gewaardeerde partners. Onze drive is om de beste klant specifieke service te bieden voor de ontwikkelingen en optimalisering van deze producten. Hierdoor hebben we een zeer uitgebreid assortiment afdichtingsproducten voor vele toepassingsgebieden ontwikkeld om aan elke behoefte te voldoen.

We bieden lichtgewicht materialen die toch zeer goed bestand zijn tegen statische en dynamische compressie. Op deze manier leveren we een bijdrage aan het minimaliseren van totale gewicht van de apparatuur van onze klanten. Het Flexiband®-systeem van rollen, afdichtingsstroken en tapes in verschillende formaten is bijvoorbeeld zeer geschikt voor toepassingen die in hoge mate een afdichting van lucht, water of stofdeeltjes vereisen.

contacteer ons

witgoed
residentieel

Utiliteitsgebouwen, woningen en appartementen

Een goede afdichting van gebouwen is erg belangrijk, o.a. voor het besparen van energie. Onze afdichtingsproducten beiden een goede bescherming tegen vocht en voorkomen dat lucht- en stofdeeltjes van buiten naar binnen gaan (en andersom). Een goede afdichting is een belangrijk onderdeel van het isolatiesysteem van een gebouw. De isolatie van een woning of bedrijfsgebouw is essentieel voor een goede levenskwaliteit, voor het comfort en voor het reduceren van kosten voor verwarming of airconditioning. De Europese regelgeving stuurt aan op een toekomst waarin gebouwen efficiënter en duurzamer gebouwd worden. Wij kunnen dankzij ons brede gamma aan oplossingen helpen om aan alle voorschriften te voldoen.

Contacteer ons

Onze eigen productfamilies

Flexibiliteit en veelzijdigheid kenmerken ons als bedrijf en dat zie je in ons assortiment technische schuimproducten voor afdichtingsoplossingen. Alle oplossingen kunnen worden geleverd in een standaard formaat, of in een zelfklevende versie.

Ontdek ze hier

afdichting
Afdichting_banner

Oplossingen op maat

Naast afdichtingsoplossingen leveren we een breed gamma aan producten voor thermische, akoestische, brandwerende en filtratietoepassingen. Dankzij onze productiefaciliteiten kunnen we uit basismaterialen klant specifieke producten en oplossingen maken, die optimaal geschikt zijn voor het product en het proces van onze klanten. We voeren alle soorten snij-, stans-, bewerkings- en lamineerprocessen uit met behulp van de nieuwste technologieën en aangepast aan de behoeften van elke klant. We gaan graag met u in gesprek om samen te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.

contacteer ons  of  lees meer over ons maatwerk