Contacteer ons via mail
Bel ons op

Bescherming

De beste bescherming voor elk product

ISOPARTNER Nederland is specialist in het selecteren van de beste oplossingen en basismaterialen om de bescherming van producten te garanderen voor de omstandigheden die tijdens het transport en opslag kunnen optreden. We bewerken het basismateriaal in verschillende processen om zo de optimale beschermingsoplossingen te kunnen bieden in een groot aantal sectoren. Onze oplossingen vinden hun toepassing onder andere in: verpakkingsproducten, presentatieverpakkingen voor de consumentensector, componenten voor vrachtvervoer, producten voor gereedschapsbescherming en opslag, enz.

Contacteer ons

verpakking

Verpakkingen


De essentiële factor bij kwaliteitsverpakkingen is het natuurlijk het waarborgen van de bescherming van het product. Maar ook een efficiënte verwerking tijdens het verpakken van het product, de benodigde flexibiliteit en de optimale prijs-kwaliteit verhouding zijn belangrijke factoren. We hechten ook belang aan veel factoren, zoals bijvoorbeeld hoeveel keer een verpakking moet worden gebruikt en de eenvoud van onze oplossingen, daarnaast is het belangrijk dat een verpakking het product versterkt door de juiste feel en look.  We streven voor het genereren van een minimale impact op het milieu met behulp van zoveel mogelijk duurzame materialen. 

Meer weten? Contacteer ons

Bescherming van constructies

In parkeergarages en (industriële) constructies worden kolommen en balken gebruikt. Deze zijn nodig om de constructie hun stevigheid te geven en daardoor de veiligheid van voertuigen, apparatuur en mensen te garanderen. Helaas is het vaak nodig om deze essentiële constructie te beschermen. Onze tailormade Flexiprot platen helpen ervoor te zorgen dat delen van de constructie worden beschermd en voorkomen daarnaast dat voertuigen worden beschadigd of letsel optreedt. Deze bescherming kunnen we desgewenst combineren met een signalerende werking door de kleuren van het zichtvlak. 

Contacteer ons

bescherming
relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Naast het leveren van conventionele verpakkingen kunnen we samenwerken in het ontwerpen van promotionele producten voor bedrijven (merchandising). Reclame bedrijven die vormen nodig hebben die zijn aangepast aan de huisstijl van de klant kunnen we adviseren in de materiaal keuze en optimale productie technologie. We hebben tenslotte de meest innovatieve technologieën in de sector. Het is mogelijk om oplossingen te ontwerpen met complexe geometrieën inclusief specifieke technische eigenschappen voor een bepaalde look en feel.

Luxeverpakkingen

Het bewijs van onze expertise om oplossingen te personaliseren en de uitstraling van een merk te laten zien, is het assortiment premiumverpakkingen dat we vervaardigen. We gebruiken combinaties van materialen om verschillende afwerkingen en texturen te verkrijgen, bijvoorbeeld door het gebruik van fluweelzachte stoffen in verschillende kleuren of door zeefdrukproducten met digitale bedrukking. Ook het produceren van 3-D ontwerpen is mogelijk.

Contacteer ons

bescherming
niew

Specials

Het transport van glazen flessen in zeer delicaat, flessen zijn kwetsbaar en de inhoud moet al haar unieke eigenschappen behouden tot aan het gebruik. Hierbij spelen vaak bijvoorbeeld ook de temperatuur en de lichtomstandigheden van het product een belangrijke rol. Om deze redenen zijn alle verpakkingen die ontworpen zijn om flessen te vervoeren gericht op het beschermen van alle eigenschappen van de inhoud, naast de risico’s van mogelijke breuk en stoten. Wij gaan nog eens stap verder door een esthetische factor toe te voegen. Een voorbeeld is de oplossing voor de wijnsector (zie foto), waarvoor we in 2014 een internationale prijs ontvingen voor het beste ontwerp.

Contacteer ons

 

Onze eigen productfamilies

Flexibiliteit en veelzijdigheid kenmerken ons als bedrijf en dat zie je in ons assortiment technische schuimproducten voor beschermingsoplossingen. Alle oplossingen kunnen worden geleverd in een standaard formaat, of in een zelfklevende versie.

Ontdek ze hier

afdichting