Contacteer ons via mail
Bel ons op

Paroc

Paroc technische isolatie

Paroc is een van de belangrijkste producenten van minerale wol en een jarenlange partner van ISOPARTNER Nederland. PAROC staat voor energiezuinige en brandveilige isolatieoplossingen voor gebouwen, scheepvaart en offshore en andere industriële toepassingen. De producten van Paroc zijn gemaakt van onbrandbare steenwol. Sinds 2018 maakt Paroc deel uit van Owens Corning, dat isolatie, dakbedekking en glasvezelcomposieten ontwikkelt, produceert en verkoopt.  

Paroc heeft een breed assortiment technische isolatie. 

De oplossingen van het PAROC HVAC-assortiment bestaan o.a. uit onbrandbare en energiezuinige isolatie voor alle onderdelen van het HVAC-systeem zoals verwarmingsbuizen, waterleidingen, rookkanalen en ventilatiekanalen. 

Het PAROC FIRE-assortiment is ontwikkelt voor oplossingen in brandisolatie van ventilatiekanalen 
In het PAROC PRO-assortiment vindt u de producten die zijn aangepast voor industriële toepassingen. Paroc heeft ook een zeer uitgebreid assortiment voor de maritieme sector. Deze PAROC MARINE-producten hebben veel certificeringen voor toepassingen in de scheeps- en jachtbouw. 

Paroc_Alucoat_T

HVAC Alucoat T

Steenwolschaal voor warme en koude leidingen en als condensatie-isolatie. Het is goedgekeurd voor gebruik in branddoorvoeringen van met water gevulde buizen van ijzer, koper en diverse soorten composietbuizen.

Voor een vlotte installatie zijn de schalen voorzien van een aluminiumfoliebekleding en een bandstrook in langsoverlapping. Bij montage op koudwaterleidingen en comfortkoeling moeten de verbindingen met aluminiumtape worden afgedicht. Onbrandbaar materiaal volgens Euroklasse A2L-s1,d0.

Bekijk hier dit product

Paroc Marine Fire Slab 100

PAROC Marine Fire Slab 100 is een onbrandbare steenwolplaat voor brandbeveiliging op schepen. Het wordt vaak gebruikt in A- en H-klasse constructies voor stalen en aluminium dekken en schotten.

Bekijk het product

PAROC-Marine-Fire-Slab-100