Contacteer ons via mail
Bel ons op

Akoestisch fotopaneel

Verbeter de akoestiek van uw kamer met geluidsabsorberende fotopanelen

Heeft u last van hinderlijke galm in uw kantoor- of bedrijfsruimte? U kunt veel meer rust creëren door de akoestiek in de werkomgeving te verbeteren. Met onze SonoSorber geluidsabsorberende wandelementen bieden we daarvoor een oplossing waarmee u ook nog eens de werkruimte kunt verfraaien, wanneer deze akoestische panelen worden voorzien van een decoratieve fotoprint.

print

Rust in uw kantoor of callcenter

Het is vaak een drukte van belang: al die pratende en bellende medewerkers. Het kan zo’n grote ruimte lekker levendig maken. Behalve wanneer de akoestiek niet klopt. Dan ontstaat er onrust en irritatie.

Door toepassing van onze SonoSorber geluidsabsorberende wandelementen dringt u de hinderlijke galm terug. De voordelen zijn duidelijk: medewerkers zijn meer tevreden en kunnen zich beter concentreren. De communicatie verloopt rustiger met collega’s, bezoekers en mensen met wie ze bellen. Het heeft allemaal een positief effect op de productiviteit.

Vraag advies aan

Decoratief element

U heeft veel zorg besteed aan de inrichting van de ruimte. Eigenlijk wilt u dat niet teveel verstoren bij het terugdringen van de galm. Dat is ook het mooie van de SonoSorber geluidsabsorberende wandelementen van ATIS. Die hebben weinig impact op de werkomgeving. Sterker nog: wanneer ze worden voorzien van een decoratieve fotoprint kunt u de ruimte zelfs nog verder verfraaien. Over functionele kunst gesproken…

Ontdek SonoSorber PH

akoestische fotopanelen_ruimteakoestiek
Wat is een akoestisch fotopaneel?

Dit is een aan de wand gemonteerd element met geluidsabsorberende eigenschappen, voorzien van een decoratieve fotoprint.

Wat doet een akoestisch fotopaneel?

Een akoestische fotopaneel kan hinderlijke galm sterk verminderen en tevens de (bedrijfs)ruimte verfraaien.

Wanneer heb ik akoestische fotopanelen nodig?

Slechte akoestiek in de werkomgeving gaat ten koste van het welzijn en de productiviteit van de medewerkers. Wanneer u hiervoor een oplossing zoekt die past in de bestaande inrichting, hebben wij met SonoSorber geluidsabsorberende wandelementen het juiste product voor u. Voorzien van een decoratieve print kan dit zelfs nog verder bijdragen aan de look & feel.

Wat zijn de voordelen van akoestische fotopanelen?

Het mes snijdt aan twee kanten: meer concentratie bij de medewerkers en een decoratieve toevoeging aan de inrichting van de werkomgeving.

Ontdek ook onze andere oplossingen voor uw ruimteakoestiek

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische_Baffles_Ruimteakoestiek

Akoestische baffles

bureaupanelen

Akoestische bureaupanelen

roomdivider met print

Akoestische roomdividers

Akoestische_plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Ruimteakoestiek_hygiënische_ruimteakoestiek_voedingsindustriedrank

Hygiënische ruimteakoestiek

Akoestische_isolatie

Alle akoestische oplossingen