Contacteer ons via mail
Bel ons op

Akoestische roomdividers

Hebben uw medewerkers last van concentratieproblemen? Wilt u ook graag wat meer rust in uw bedrijf?

Met behulp van de akoestische roomdivider ontstaat een fijne omgeving waarin geconcentreerd werken een vanzelfsprekendheid wordt. 

Neem contact op

geluidsscherm kantoor

Rust en privacy in uw kantoor

Met deze vrijstaande schermen kunt u werkplekken in uw kantoor of callcenter afschermen van direct geluid en zorgen voor de nodige privacy.

En als het nodig is zijn ook andere ruimtes in uw bedrijfspand op deze manier eenvoudig onder te verdelen. Tegelijk kunnen de gebruikers van de ruimte profiteren van de geluidsabsorberende voordelen.

Contacteer ons

Gebruik en eigenschappen

De akoestische roomdivider van ISOPARTNER is bijzonder stabiel en makkelijk in het gebruik. Het scherm kan worden uitgevoerd met onderpootjes, maar ook verrijdbaar worden gemaakt door montage van wieltjes.

De SonoSorber SC bestaat uit een houten of aluminium frame en geluidsabsorberend gerecycled katoen. Het doek is niet irriterend en voldoet aan de brandklasse DIN4102 klasse B1. 

sonosorber
roomdivider met print

Een roomdivider maar ook een decoratief element

Wat nog weleens wordt vergeten is dat de akoestische roomdivider ook een decoratieve functie kan hebben. Zo is onze SonoSorber SC bij uitstek geschikt om de (kantoor)ruimte visueel aantrekkelijker te maken. Afhankelijk van het gekozen type kantoorscherm is een uitvoering mogelijk met keuze uit liefst 37 kleuren, maar ook met een zelf gekozen fraaie fotoprint.

Meer weten? Contacteer ons

Wat zijn akoestische roomdividers?

Dit is een vrijstaand, verplaatsbaar (kantoor)scherm met geluidsabsorberende eigenschappen. Hiermee kunnen ruimtes en werkplekken op een simpele manier worden gescheiden.

Hoe werken akoestische roomdividers?

Een akoestische roomdivider kan geluidsoverlast sterk verminderen, dankzij het geluidsabsorberende materiaal.

Hoe plaats je akoestische roomdividers?

Dankzij de gemonteerde onderpootjes of wieltjes en het lage gewicht is dit kantoorscherm eenvoudig te (ver)plaatsen. Het is gewoon een kwestie van oppakken en neerzetten op de gewenste plek.

Wat is het voordeel van akoestische roomdividers?

Met een akoestische roomdivider als de SonoSorber SC kunt u werkplekken afschermen van direct geluid en medewerkers de nodige privacy bieden. Bovendien is het een handige manier om ruimtes te scheiden. Verder hebben kantoorschermen vaak een decoratieve functie.

Ontdek ook onze andere oplossingen voor het verbeteren van uw ruimteakoestiek

brink-climate-systems

Akoestische wandpanelen

fotopanelen

Akoestische fotopanelen

sonobaffle

Akoestische baffles

Bureaupanelen

Akoestische bureaupanelen

plafondeilanden

Akoestische plafondpanelen

hygienische

Hygiënische ruimteakoestiek

Akoestische_isolatie

Alle akoestische isolatieoplossingen