Contacteer ons via mail
Bel ons op

Akoestische bureaupanelen

Verminder storend geluid en zorg voor een betere concentratie

Heeft u weleens aandacht besteed aan de akoestiek rondom de werkplekken in uw kantoortuin of call center? Misschien zijn er zelfs medewerkers die daarover klagen. Dan bent u misschien al aan het rondkijken voor een oplossing. Maar in veel situaties is iedereen zich juist onbewust van bestaand storend omgevingsgeluid (vaak door spraak), dat afleiding en verminderde concentratie met zich meebrengt. Onze geluidsabsorberende schermen kunnen op verschillende manieren worden bevestigd aan of op het bureau. Ze zijn eenvoudig te demonteren, zeer stabiel en makkelijk te koppelen.

Neem contact op

Akoestische bureaupanelen verhogen de productiviteit

Door het toepassen van onze SonoSorber SC geluidsabsorberende schermen op bureau’s in uw bedrijf worden de werkplekken beter afgeschermd van direct geluid. Dit komt de privacy ten goede. Bovendien kunnen de medewerkers veel geconcentreerder gaan werken. In de praktijk blijkt dat hiermee een aanzienlijke verbetering van de productiviteit kan worden bereikt.

Contacteer ons

bureaupanelen
bureaupanelen

Decoratieve functie van akoestische bureaupanelen

Behalve een verbeterde akoestiek hebben onze geluidsabsorberende bureauschermen nog een ander voordeel: de ruimte wordt er fraaier op. Het hele kantoor oogt rustiger omdat de werkplekken netjes zijn afgescheiden.

Bovendien is het mogelijk om te spelen met de kleuren en zo bijvoorbeeld aan te sluiten bij uw huisstijl. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden van de SonoSorber SC.

Contacteer ons

Wat zijn akoestische bureaupanelen?

Dit is een geluidsabsorberend scherm dat op of aan een bureau kan worden bevestigd, om spraakoverlast van bijvoorbeeld telefonerende collega’s of  hinderlijk geluid (zoals onder andere galm) rond de werkplek terug te dringen.

Hoe werken akoestische bureaupanelen?

De SonoSorber SC bureauschermen hebben absorberende eigenschappen. Dit betekent dat ze in staat zijn om omgevingsgeluid (deels) te laten verdwijnen.

Hoe plaats je akoestische bureaupanelen?

Er zijn diverse manieren om deze schermen op of aan uw bureau te bevestigen. Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden.

Wat is het voordeel van akoestische bureaupanelen?

Met een bureauscherm als de SonoSorber SC hebben medewerkers meer privacy en kunnen ze zich beter concentreren. De decoratieve functie draagt eveneens bij aan een prettiger omgeving. Dit alles zal het werkplezier en de efficiëntie ten goede komen.

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische_plafondpanelen

Akoestische plafondpanelen

Akoestische baffles_sonobaffle

Akoestische baffles

akoestische roomdivider

Akoestische roomdividers

Akoestische_Isolatie_banner

Andere akoestische oplossingen

Hygiënische_ruimteakoestiek_isoleco1000_isoleco2000

Hygiënische ruimteakoestiek