Contacteer ons via mail
Bel ons op

Akoestische plafondpanelen

Akoestiek verbeteren door plafondelementen

Op veel plekken kan het nodige worden verbeterd aan de akoestiek. U kent ze wel: kantoren, scholen, warehouses, expedities, verzorgingscentra, productieruimtes en openbare gebouwen waar bijna ieder geluid een sterke nagalm met zich meebrengt. Het plafond is dan bij uitstek geschikt voor geluidsabsorberende maatregelen.

ISOPARTNER Nederland heeft daar goede oplossingen voor: met het SONOSORBER geluidsabsorberende plafondelement en het SONOSORBER AC geluidsabsorberend plafondeiland kunt u de akoestiek aanzienlijk verbeteren.

Wij begeleiden u graag in het vinden van de perfecte oplossing, neem contact op!

plafondeilanden

Voordelen van geluidsabsorberende elementen aan het plafond

Gemonteerd aan het plafond zitten de geluidsabsorberende elementen niet te veel in het zicht en zijn ontzettend effectief. En wanneer er rekening wordt gehouden met de bestaande sfeer en uitstraling, kunnen ze zelfs bijdragen aan het design en meer balans brengen.

Vraag advies aan

Overal toepasbaar

Onze panelen zijn in vrijwel alle situaties toepasbaar: bij vele soorten plafondconstructies en van hele hoge tot zeer lage ruimtes.

Wanneer u een maximaal akoestisch (en eventueel decoratief) effect wilt en de ruimte zich daarvoor leent, kan het trouwens een goede keuze zijn om te combineren. Zowel onze SONOSORBER elementen als de SONOSORBER AC elementen zijn namelijk geschikt voor montage aan het plafond én de wand. Omdat dezelfde soort panelen dan doorlopen oogt dat ook nog eens fraai en uitgebalanceerd.

Vraag advies aan

Akoestische_plafondpaneel_en_plafondeiland
Wat is een akoestisch plafond?

Dit is een plafond waaraan geluidsabsorberende elementen zijn gemonteerd.

Wat doet een akoestisch plafond?

Een plafond met SONOSORBER panelen of SONOSORBER AC eilanden vermindert hinderlijke galm in de ruimte.

Akoestische plafondpanelen of plafondeiland?

SONOSORBER plafondpanelen zijn zeer veelzijdig en decoratief. Behalve directe bevestiging aan het plafond is ook horizontale montage of onder een hoek mogelijk, met hoogwaardige dunne kabels.
Met de kaderloze SONOSORBER plafondeilanden gaat u voor maximaal akoestisch resultaat. Door vrijhangende montage op een vaste afstand van het plafond zijn ze zeer effectief. Verder leent een plafondeiland zich bij uitstek voor sfeerverlichting.

Wat zijn de voordelen van akoestische plafondpanelen?

Plafonds lijken bijna gemaakt voor akoestische elementen. Ze hebben daar een uitstekende geluiddempende werking en kunnen bijdragen aan het bestaande design zonder op te vallen.

Ontdek ook onze andere oplossingen voor uw ruimteakoestiek

Akoestische wandpanelen

Akoestische wandpanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische fotopanelen

Akoestische baffles_sonobaffle

Akoestische baffles

akoestische roomdivider

Akoestische roomdividers

bureaupanelen

Akoestische bureaupanelen

hygienische

Hygiënische ruimteakoestiek

Akoestische_isolatie

Andere akoestische oplossingen