Contacteer ons via mail
Bel ons op

Bescherming van draagconstructies

ISOPARTNER Nederland is specialist op het gebied van passieve brandpreventie. Ook oplossingen voor het brandwerend beschermen van draagconstructies in staal, beton en hout zijn deel van ons uitgebreide gamma. Wij bieden coatings en platen aan van onder andere Hensel, Oryx, Promat, Gyproc voor de bekleding van constructies.

Ontdek al onze producten voor brandwerend beschermen van draagconstructies

hout brandwerende oplossingen

Oplossingen voor het brandvertragend behandelen van hout

Voor bescherming van houten constructie biedt ISOPARTNER Nederland diverse coatings. Voor alle brandvertragende producten voor hout werken wij exclusief met Rudolf-Hensel.

Brandwerende coatings voor hout van Rudolf-Hensel zijn dunne, bij brand opschuimende coatings, die het onderliggende hout beschermt tegen inbranding. Ook is het mogelijk om het hout zo te bewerken dat het hout moeilijk brandbaar gemaakt kan worden. Van belang is of de toepassingen binnen of buiten is i.v.m. de weersbestendigheid.

Vraag advies aan onze experten

 

 

Oplossingen voor het brandwerend beschermen van betonnen vloeren, wanden, liggers en kolommen

Betonnen constructies zoals betonnen vloeren, kolommen, wanden en liggers kunnen tot wel 240 minuten brandwerend beschermd worden met een brandwerende coating van ISOPARTNER Nederland. Het is belangrijk om te bepalen welke constructie of soort vloer er moet worden behandeld om zo een correcte keuze te kunnen maken tussen ons aanbod brandwerende producten.

Advies nodig? Neem contact met ons op

beton brandwerende oplossingen
Stalen brandwerende oplossingen

Oplossingen voor het brandwerend beschermen van staalconstructies met plaatmateriaal

Staalconstucties kunnen brandwerend worden bescherm met coatings of brandwerende platen. Welke oplossing er het beste gebruikt kan worden hangt af van het profiel en dikte van het gebruikte staal, de profiel factor, maar ook of het treffende staaldeel als kolom of ligger wordt gebruikt.

Bij de keuze voor het geschikte product moet ook rekening gehouden worden met de omstandigheden waarin de staalconstructie zich bevindt: binnen of buiten. ISOPARTNER Nederland biedt producten van Oryx, Promat, Hensel en andere merken. Veel gebruikte producten voor het beschermen van staalconstructies zijn Oryx Board, Glasrock F, Promat platen, Hensotherm KS systeem.

Neem contact met ons op en wij geven graag advies.

Ontdek onze partners voor het brandwerend beschermen van draagconstructies

Ontdek ook onze andere oplossingen in Passieve Brandpreventie

Brandwerende_doorvoeringen

Brandwerende doorvoeringen

Brandwerende_compartimentering

Brandwerende compartimentering

Lucht-&Rookafvoerkanalen

Lucht-en rookafvoerkanalen

firelog

Firelog, digitaal logboek