Contacteer ons via mail
Bel ons op

Lucht- en rookafvoerkanalen

Oplossingen voor het brandwerend beschermen van lucht- en rookafvoerkanalen. 

Voor de brandwering van lucht- en  rookafvoerkanalen heeft ISOPARTNER een breed assortiment, variërend van isolatieplaten, schalen en brandkleppen. Soms is ook een combinatie nodig van meerdere producten om een bepaalde brandeis te halen. Geef ons de benodigde informatie en wij kiezen samen met u de beste oplossing.

Ontdek al deze producten

isolatieplaat

Isolatieplaten voor het brandwerend isoleren van rechthoekige luchtkanalen

Speciaal voor brandveilige isolatie van metalen rechthoekige luchtkanalen bieden wij onder meer producten aan van Rockwool, bijvoorbeeld Conlit Ductrock. Afhankelijk van de toepassing en het type gebouw zijn er verschillende vereisten voor het brandwerend isoleren van rechthoekige luchtkanalen. Onze technische specialisten geven u graag advies op maat.

Vraag ons advies

 

 

Isolatieschalen en gaasdekens voor ronde luchtkanalen

Ook voor het brandwerend isoleren van ronde (metalen) luchtkanalen biedt ISOPARTNER Nederland u de juiste oplossingen (o.a. Conlit Fire Mat, van Rockwool). Het is belangrijk na te gaan in welk type gebouw en voor welke toepassing een geschikte oplossing aangebracht moet worden.

Neem contact met ons op

conlit-fire
brandklep

Brandklep en vlinderklep voor luchtkanalen

Binnen ons gamma aan brandwerende producten voor luchtkanalen bieden we ook brandkleppen en vlinderkleppen van onder meer RFT, Wildeboer en Systemair. Neem zeker contact op met een van onze specialisten. Zij begeleiden u graag bij het vinden van de correcte oplossing.

Neem contact op met ons

Ontdek onze partners voor het brandwerend isoleren van luchtkanalen

Op zoek naar een andere PFP oplossing?

Brandwerende_doorvoeringen

Brandwerende doorvoeringen

Bescherming_draagconstructies

Beschermen van draagconstructies

Brandwerende_compartimentering

Brandwerende compartimentering

firelog

Firelog, digitaal logboek