Contacteer ons via mail
Bel ons op

Promat

Promat brandbeveiligingsproducten

Promat is onderdeel van de Etex-groep. Etex is een internationale specialist in bouwmaterialen. Dit Belgische familiebedrijf is sinds 1905 gevestigd in Zaventem.

Promat is wereldwijd het premiummerk voor passieve brandbescherming binnen de Etex-groep. Promat biedt een compleet assortiment gecertificeerde en geteste producten/systemen waarmee een betrouwbare brandveiligheidsoplossing voor een bouwproject ontworpen en gerealiseerd kan worden. Met meer dan 60 jaar ervaring en knowhow is Promat gewaardeerde partner van ISOPARTNER Nederland.

Promatec kent de volgende productgroepen:

  • Brandwerende platen
  • Brandwerende spuitmortel
  • Brandwerende verven
  • Brandwerende oplossingen voor doorvoeringen

Promat kenmerkt zich door een uitgebreid onderzoek naar de meest uiteenlopende isolatiewensen in de wand- of plafondconstructie. Voor alle geteste systemen zijn classificatierapporten beschikbaar.

Promat_promastop

Promat voor afdichtingen van buis- en kabeldoorvoeringen

Promat biedt een breed scala aan bouwproducten. Zij vormen de basis van de beproefde Promat-constructies en-systemen voor structurele brandbeveiliging. 
En voorbeeld is PROMASTOP®-FC. Dit brandwerende manchet is bestemd voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen van kunststofleidingen in schachtwanden, lichte scheidingswanden en massieve wanden en vloeren. Deze manchetten worden op maat geleverd.

Onze experts staan tot uw beschikking voor al uw vragen

PROMASTOP®-UCE

PROMASTOP®-UCE is een brandwerende manchet, bestemd voor het brandwerend afdichten van doorvoeringen van kunststofleidingen. Het product wordt toegepast op lichte scheidingswanden en massieve wanden en vloeren. U kunt de manchet zelf op de gewenste lengte (diameter) afknippen.

Promastop_uce