Contacteer ons via mail
Bel ons op

Geluidsschermen

Sonodamp geluidsschermen, de ideale oplossing

De installaties en machines van uw bedrijf kunnen veel geluidshinder veroorzaken. U wilt graag de gezondheid van uw personeel en omwonenden beschermen. Bovendien spelen regelingen als de Wet Milieubeheer en de ARBO-wetgeving een rol. U kunt de ergste overlast tegengaan door het plaatsen van een SONODAMP geluidsscherm. Zo’n geluidsisolerende wand is onder meer een goed alternatief wanneer bijvoorbeeld een oplossing als onze SONODAMP geluidsomkasting niet mogelijk of wenselijk is. Deze geluidsschermen onder meer geschikt voor de geluidsisolatie van een luchtbehandelingsinstallatie, koelmachine, warmtepomp, WKK-installatie, ventilator, compressor, airco e.a. Daarnaast hebben we specifieke SONODAMP geluidsschermen voor industriële omgevingen, Sonodamp geluidisolerende deur, Sonodamp geluidsisolerend venster en mogelijke geïntegreerde ventilatie. 

Ook last van geluidsoverlast van machines of installaties? Contacteer ons! Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor vakkundig advies of een geluidsmeting.

Neem contact op

geluidsscherm sonodamp

Sonodamp geluidsschermen, steeds de ideale oplossing

Alle onze schermen kunnen worden uitgevoerd voor binnen- en buitentoepassingen, voor plaatsing dichtbij de geluidsbron maar ook op afstand als scheidingswand of  terreinafscherming. Ze zijn te combineren met geluidsisolerende deuren en vensters, roosters, dempers e.a. zoals Sonodamp geluidisolerende deur, Sonodamp geluidsisolerend venster en geïntegreerde ventilatie. Opbouwen gaat eenvoudig en snel dankzij het handige koppelsysteem. Wij kunnen voor elk project de beste oplossing berekenen en op maat maken. Plaatsing en geluidsmeting achteraf? Daarvoor kan u ook beroep op ons doen. Meer informatie? Of wens u een offerte op maat?

Contacteer ons

Waarom kiezen voor ISOPARTNER Nederland geluidsschermen?

Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van losse Sonodamp panelen tot en met een TURN-KEY oplossing zoals een compleet geluidsscherm inclusief staalconstructie, windbelastingberekeningen, tekenwerk, akoestisch onderzoek, geluidsmetingen en montage. Dat maakt ons de ideale partner voor grote of kleinere geluidsschermen. ISOPARTNER Nederland is oplossingsgericht en onderscheidt zich door met veel akoestische kennis het perfecte advies en product te leveren.

Enkele zaken waarin wij ons onderscheiden van anderen:

 • geluidsmeting op locatie, opvolging, controle geluidsmeting.
 • akoestisch onderzoek, advies en rapportage
 • constructie- en windbelastingberekeningen, tekenwerk
 • levering met of zonder staalconstructie
 • montage

Afwerkingsmogelijkheden voor SONODAMP geluidsschermen

Wij leveren geluidsschermen in diverse materialen: sendzimir verzinkt staal, aluminium of RVS. Het is mogelijk om de Sonodamp geluidswerende en geluidsabsorberende geluidsschermen of omkastingen uit te voeren in verschillende RAL kleuren. Wij zijn voorraadhoudend in de meest gekozen kleuren zoals RAL 9002 en RAL 7016.

Bent u op zoek naar een specifieke afwerking? Contacteer ons en samen vinden we de perfecte oplossing.

sonodamp-geluidscherm_zuivelfabriek
sonodamp

De kracht van SONODAMP

 • hoge geluidsisolatie (Rw = 35 dB)
 • hoge geluidsabsorbtie (αw = 1,00)
 • geschikt voor lange en hoge geluidsschermen
 • uitstekende brandwerende eigenschappen
 • weersbestendige coating
 • eenvoudig montagesysteem
 • verkrijgbaar in 19 kleuren

Ontdek alle technische aspecten van dit product

SONODAMP Industrial panel, geluidsscherm voor industriële omgevingen

Speciaal voor industriële omgevingen heeft ISOPARTNER Nederland het Sonodamp Industrial Panel ontwikkeld. Geluidsgolven die op dit paneel vallen, worden voor een belangrijk deel geabsorbeerd; hierdoor ontstaat aan de bronzijde slechts een geringe geluidsverhoging. Eenvoudig aan elkaar te koppelen. Een paneel kan in roestvrij staal, aluminium en in kleur worden geleverd. We bieden een reeks panelen in standaardafmetingen maar ook op maat gemaakte panelen zijn leverbaar.

Ontdek dit product

industrial
Wat is een geluidsscherm?

Dit is een geluidsisolerende wand waarmee onder andere koelinstallaties, (warmte)pompen, ventilatoren, compressoren, transformatoren of terreinen kunnen worden afgeschermd.

Hoe werkt een geluidsscherm?

De panelen van onze geluidsschermen absorberen en isoleren geluid.

Welke soorten geluidsschermen zijn er?

Naast onze Sonodamp Sandwichpanelen heeft ISOPARTNER Nederland speciaal voor industrieel gebruik de Sonodamp Industrial Panels.

Wat zijn de voordelen van een geluidsscherm?

Met een geluidsscherm kunt u de gezondheid van uw personeel en omwonenden beschermen en geluidsoverlast beperken. Bovendien kan het terugdringen van lawaai zorgen voor een hogere productiviteit van medewerkers in een industriële omgeving.

Weet u niet zeker of de hinder de geluidsnorm volgens de wet milieubeheer of arbo-wetgeving overschrijdt?

ISOPARTNER Nederland biedt vrijblijvend advies en geluidsmeting met eigen meetapparatuur. Dit kan als onderdeel van een totaalproject en is de basis voor advies. Indien gewenst kunnen we de geluidsmeting ook aanbieden als losse dienst.

Lees meer

Enkele realisaties met SONODAMP Geluidsschermen

Geluidsscherm_voor_warmtepomp_te_Bavel

Geluidsscherm voor warmtepomp te Bavel

sonodamp-geluidsscherm

Sonodamp geluidsscherm Floridalaan Ijsselstein

Geluidsscherm

Prefab geluidsscherm in Koudekerke

sonodamp-omkasting

Sondodamp geluidscherm rondom condensors

geluidsscherm kantoor

Geluidsscherm voor op kantoor

Bent u op zoek naar geluidsschermen voor privacy en/of geluidsabsorptie in een kantoor- of callcenteromgeving? Dan verwijzen we graag naar onze akoestische roomdivider SonoSorber SC.

Ontdek dit product

Ontdek ook onze andere oplossingen voor lawaaibeheersing

industrial

Geluidsomkastingen

sonodamp

Geluidsisolerende deuren

akoestische demper

Akoestische dempers

Akoestisch rooster

Akoestische roosters