Contacteer ons via mail
Bel ons op

Geluidsomkastingen

Geluidsbeperking met geluidsomkastingen

Er komt steeds meer aandacht voor geluidsbeperking in de bedrijfsmatige omgeving. Hierin speelt natuurlijk de gezondheid van personeel en omwonenden een rol, maar ook de wettelijke normen.

ISOPARTNER Nederland kan u hierbij helpen met onze op maat gemaakte Sonodamp geluidswerende omkastingen en cabines voor geluidsbronnen als koelinstallaties, (warmte)pompen, ventilatoren, compressoren en transformatoren.

Vraag advies aan

Geluidsomkasting_Barcelona

Geluidsisolerende omkasting

De Sonodamp geluidsomkasting voldoet uiteraard aan de geluidstechnische eisen, dankzij een hoge isolerende waarde. Maar ISOPARTNER Nederland kijkt ook naar de juiste bouwtechnische eigenschappen.

Daarbij hebben we oog voor onder meer een trillingsvrije opstelling, snelle montage, robuuste constructie en (eventueel) eenvoudige verplaatsbaarheid.

Wij kunnen omkastingen leveren van sendzimir staal, RVS of aluminium. Ze worden op maat gemaakt en samengesteld uit geluidsisolerende en -absorberende zelfdragende elementen. Bij een grote geluidsomkasting wordt een staalconstructie geïntegreerd. Een omkasting kan worden gebouwd met Sonodamp Sandwichpanelen.

ISOPARTNER Nederland is voorraadhoudend voor deze panelen. Eventueel is het mogelijk om de Sonodamp geluidswerende en geluidsabsorberende omkasting uit te voeren in RAL kleur. Wij zijn voorraadhoudend in de meest gekozen kleuren: RAL 9002 en RAL 7016.

Geluidsomkasting mogelijkheden

De wensen en eisen van de opdrachtgever zijn voor ISOPARTNER Nederland uiteraard bepalend. Meestal zal een installatie toegankelijk moeten blijven voor onderhoud aan de machine of installatie. En in sommige gevallen stellen we een Sonodamp geluidswerende en geluidsabsorberende omkasting samen die volledig demontabel is, bijvoorbeeld met het oog op eventuele revisie.

Overigens kan het omgekeerde ook: een omkasting die juist geluiden van buitenaf isoleert. Mooi voorbeeld is een kantoor in een productiehal, opgebouwd uit Sonodamp Sandwichpanelen en uitgerust met geluidsisolerende deuren en ramen.

Neem contact op

Geluidsomkasting_Sonodamp_Industrial_Panel
Wat is geluidsomkasting?

Dit is een geluidsisolerende kast die om een geluidsbron zoals een machine of installatie heen wordt gebouwd, zodat de geluidshinder wordt beperkt.

Hoe werkt een geluidsomkasting?

De elementen waarmee de omkasting wordt opgebouwd, zorgen voor geluidsabsorbtie en -isolatie.

Welke soorten geluidsomkastingen zijn er?

Bij onze Sonodamp geluidsomkasting is er keuze uit de materialen staal, RVS of aluminium. Verder worden de omkastingen van ISOPARTNER Nederland op maat gemaakt en kunnen de gebruiksmogelijkheden en opties worden toegesneden op uw pakket van eisen en wensen.

Wat zijn de voordelen van een geluidsomkasting?

Een geluidsomkasting kan uw personeel en omwonenden beschermen tegen geluidshinder en u helpen om te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen op dat gebied.

SONODAMP GELUIDSWERENDE OMKASTINGEN EN CABINES

Sonodamp geluidswerende omkastingen en cabines

verrijdbaar scherm

Sonodamp verrijdbare schermen

Sonodamp_sandwichpaneel

Sonodamp sandwichpaneel

SONODAMP INDUSTRIAL PANELS

Sonodamp industrial panels

Ontdek ook onze andere oplossingen voor lawaaibeheersing

Geluidsschermen

Geluidsschermen

Geluidsisolerende deuren_sonodamp

Geluidsisolerende deuren

Akoestische_dempers_ronde demper

Akoestische dempers

Akoestische roosters

Akoestische roosters

Akoestische_isolatie

Al onze akoestische oplossingen