Contacteer ons via mail
Bel ons op

Noise control of lawaaibeheersing

Samen geluidsoverlast verminderen

Het leven wordt steeds sneller, hectischer en drukker. Een rustige omgeving is daarom noodzakelijk om optimaal te functioneren. Hiervoor moet schadelijk en storend lawaai worden geminimaliseerd.

ISOPARTNER biedt oplossingen in stilte. Deze oplossingen kunnen bestaan uit: innovatie, geluidsmetingen, analyse van problemen, het ontwikkelen van de oplossingen, de levering en productie van de oplossingen (custom made producten uit eigen fabriek) of het opleveren van turnkey projecten. Afhankelijk van het project, het probleem en de wensen van de klant bekijken we wat er nodig is. De klant staat hierbij altijd centraal.

Heeft u last van lawaai? Een machine die teveel decibels produceert? 

Contacteer ons en we vinden samen de ideale oplossing.

Onze lawaaibeheersingsoplossingen

Geluidsschermen

Geluidsschermen

Geluidsomkasting_Barcelona

Geluidsomkastingen

sprankel

Geluidsisolerende deuren

Akoestische demper

Akoestische dempers

Akoestisch rooster

Akoestische roosters

Geluidsmetingen

Geluidsmeting, de eerste stap

ISOPARTNER gaat verder dan het produceren en leveren van akoestische materialen om u te helpen met het beheersen van geluidsoverlast. Wat voor de ene persoon storend en schadelijk ervaren wordt, is voor andere personen aanvaardbaar. Wij kunnen voor u een geluidsmeting verzorgen met onze eigen meetapparatuur. In veel gevallen doen we dat als onderdeel van een totaalproject. Maar indien gewenst kunnen we de geluidsmeting ook aanbieden als losse dienst. Zo krijgt u een goed inzicht en kunnen wij u snel helpen bij het oplossen van uw geluidsprobleem.

Lees meer