Contacteer ons via mail
Bel ons op

Kaimann

Elastomeer isolatiematerialen van onze partner Kaimann

Met 320 medewerkers is Kaimann een van de toonaangevende leveranciers van technologie en innovatie op het gebied van elastomeer isolatiematerialen. Als lid van de Saint-Gobain Groep biedt Kaimann in meer dan 50 landen een breed assortiment elastomeer isolatiematerialen aan voor de meest uiteenlopende toepassingen. De elastomeer isolatieproducten van Kaimann voldoen aan de hoogste eisen die worden gesteld aan energie efficiëncy, brandveiligheid, geluidsbeheersing en corrosiepreventie.

Kaimann elastomeer isolatie wordt gebruikt in de volgende sectoren: gebouwentechniek, HVAC, OEM, scheepvaart, levensmiddelen- industrie, chemische industrie, farmaceutische industrie, zware industrie en in de olie- en gassector.

Kaiflex KKPlus

Kaiflex KKplus 

Kaiflex KKplus, gesloten celrubber isolatie met zeer goede eigenschappen voor het isoleren van koude installaties tot -50⁰C en als condensatie-isolatie.

De gesloten celstructuur zorgt ervoor dat het materiaal een permanente dampbarrière vormt en garandeert betrouwbare prestaties gedurende de hele levensduur van het systeem. Gelijmd met speciale ééncomponentenlijm.

Dankzij de geringe rookontwikkeling dragen Kaiflex KKplus S2 slangen op betrouwbare wijze bij aan de persoonlijke veiligheid bij brand.

Kaiflex-lijm 414

Speciale lijm voor het aanbrengen van alle flexibele Kaiflex isolatiematerialen (behalve Kaiflex EPDM). Perfecte hechting op metalen ondergronden, geen hechting op asfalt, bitumen of roodloodcoatings (op basis van lijnolie). Contactlijm op basis van polychloropreen, vrij van aromaten.

Kaiflex Speciaallijm 414 is speciaal ontwikkeld voor het verlijmen van Kaiflex flexibele isolatiesystemen (behalve Kaiflex EPDM). Het is ook ideaal voor gebruik met andere isolatie van elastomeer met gesloten cellen (NBR).

kaiflex kleber K414