Contacteer ons via mail
Bel ons op

Mulcol

Innovatieve brandwerende producten van Mulcol

Onze partner Mulcol International is een Nederlandse producent van innovatieve passieve brandwerende producten. Alle producten voldoen aan de Europese normen en zijn praktisch toepasbaar en gemakkelijk in de montage. Mulcol is een partner in kennis, met een eigen opleidingsinstituut. Mulcol legt veel focus op ontwikkeling en daardoor worden er voortdurend nieuwe oplossingen getest en gecertificeerd op brandveiligheid.

Mulcol specialiseert zich op brandwerende kitten, pasta’s en schuimen, maar heeft ook bandages en brandmanchetten in het programma.

ISOPARTNER Nederland heeft een breed assortiment aan Mulcol producten in haar programma.

Multimastic_C_Mulcol

Mulcol Multimastic C

De watergedragen brandwerende verf, Multimastic C is op basis van een duurzaam polymeersysteem. Toepasbaar bij het brandwerend behandelen van o.a. kabelgoten, kabel- en buisdoorvoeringen en steenwol brandschotten. Hiermee worden aangrenzende ruimtes beschermd door een brandwerende en rookdichte afdichting. 

Multicollar Slim, deel van het Mulcol® Penetration Seal System

Multicollar Slim is een 30 mm hoog universeel brandmanchet, bestaande uit een roestvrijstalen band van 174 schakels en een hoogwaardige inlage op grafietbasis. Om tot de gewenste buisdiameter te komen kunnen de schakels moeiteloos van elkaar gescheiden worden. Bij brand schuimt de Multicollar Slim op en zorgt voor een brandwerende afdichting naar aangrenzende ruimtes. In combinatie met de Multisealant A kit is tevens een rookdichte afwerking te verkrijgen. Dit brandmanchet is uitgebreid Europees getest conform de EN 1366-3. Met het Multicollar Slim brandmanchet heeft u één product voor alle toepassingen. Door één persoon eenvoudig te monteren door middel van bijgeleverde Multiclips en Multiscrews.

Ontdek mulcol multicollar slim

Multicollar Slim maakt deel uit van het Mulcol® Penetration Seal System