Contacteer ons via mail
Bel ons op

Coroplast

Isolatietapes van Coroplast

Een belangrijke partner van ISOPARTNER Nederland op het gebied van tapes is Coroplast. De businessunit Coroplast tape van dit familiebedrijf uit Wuppertal (met vestigingen en in Noord-Amerika en Azië) specialiseert zich in de productie en ontwikkeling van duurzame en innovatieve lijmtoepassingen. 

Coroplast is een belangrijke speler op het gebied van o.a. aluminium tapes voor isolatietoepassingen. De aluminium tapes van Coroplast zijn zeer goed bestand tegen veroudering en bieden daarnaast een goede UV- en weerbestendigheid. Coroplast tapes hebben een hoge kleefkracht en zijn makkelijk in het gebruik op bouwplaatsen doordat zij inzetbaar zijn bij wisselende temperaturen. Ook heeft Coroplast een MED certificering op bepaalde aluminium tapes, waardoor zij mogen worden toegepast en in de scheeps- en jachtbouw.

Naast de aluminium tapes van Coroplast heeft ISOPARTNER Nederland ook de PVC tapes van Coroplast op voorraad.

Ontdek onze tapes

Coroplast 930 Alu SE

Coroplast Alu Tape

De Coroplast Aluminiumtape is gemaakt van aluminium voorzien van acrylaat belijming op solventbasis. Deze tape is uitermate geschikt voor het afdichten van ventilatie-, verwarmings-, en airconditionsinstallaties, alsook luchtkanalen.

De tape is verwerkbaar bij lage temperaturen, heeft een goede kleefkracht en is bestendig tegen hoge temperaturen.