Contacteer ons via mail
Bel ons op

NIEUW: Arma-Chek Wrap van Armacell

Armacell heeft een nieuw product in het assortiment toegevoegd.

De Arma-Chek Wrap is speciaal ontworpen om technische isolatie te beschermen tegen zowel mechanische invloeden, als de invloed van het weer. Het product wordt geleverd op verschillende rollen, lengtes en breedtes. Met zijn zelf vulkaniserende sluiting heb je geen lijm of apparaat meer nodig om de bekleding te sluiten.

Wilt u meer weten over de voordelen, specificaties en toepassingen?

Klik hier voor alle gedetailleerde productinformatie

wrap

Bekledingen hebben een lange weg afgelegd van starre omhulsels naar flexibele bekledingen. Met Arma-Chek Wrap is het beschermen van technische isolatie tegen mechanische impact en weersinvloeden nu nog eenvoudiger en sneller geworden. 

De voordelen van Arma-Chek Wrap

  • Snel en eenvoudig te installeren: Het zelfklevende materiaal hecht zich zonder verdere handelingen aan het oppervlak van de isolatie. Het beste deel: Het vulkaniseert niet onmiddellijk, maar de installatie kan nog binnen 10 tot 20 minuten na het aanbrengen worden aangepast. Een mes of schaar volstaat voor de installatie.
     
  • Ruimtebesparend en hoge mechanische weerstand: Dankzij de superflexibele bekleding kan deze zelfs in de kleinste ruimtes en onder moeilijke bouwsituaties gemakkelijk worden aangebracht. In tegenstelling tot starre bekledingssystemen herstelt het flexibele zwarte materiaal zich van mechanische schokken zonder deuken, die zouden kunnen leiden tot compressie van de onderliggende isolatie en condensatie op de leiding.
wrap
wrap
  • Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen: Arma-Chek Wrap is UV- en weerbestendig. Het is regenbestendig en bestand tegen de meeste chemicaliën. Arma-Chek Wrap beschermt geïsoleerde leidingen, kanalen, bochten, flenzen of T-stukken. Het is veelzijdig en kan op verschillende technische isolatiematerialen worden aangebracht. Het is de ideale oplossing wanneer een snelle oplossing nodig is.
     
  • Duurzaam: Arma-Chek Wrap is 100 procent recycleerbaar en vrij van halogenen, siliconen en oplosmiddelen.
     

Ontdek het Arma-Chek assortiment in onze shop